Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης και η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων διοργανώνουν διαγωνισμό Κλασσικών Μοτοσυκλετών με την επωνυμία : «1ο Moto Circuit Χανίων 2017».

Το 1ο Moto Circuit Χανίων  θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και με ώρα έναρξης 10.00 π.μ. στους δρόμους γύρω από την Πολυτεχνειούπολη.

Στη διοργάνωση αυτή θα λάβουν μέρος μοτοσυκλέτες χρονολογίας από την αυγή,  μέχρι και τα μέσα του περασμένου αιώνα  τεχνολογία  και η εξέλιξη των δικύκλων μέχρι σήμερα.  Θα συναντήσουν για πρώτη φορά  την ομάδα ΤUCER (Technical University of Crete Eco Racing) που είναι η ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη οχημάτων από το 2007 και η οποία  υποστηρίζεται από το Διατμηματικό Εργαστήριο Εργαλειομηχανών και από το Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων και Ρομποτικής του Πολυτεχνείου Κρήτης, στα οποία γίνεται εξ’ ολοκλήρου κάθε κατασκευή.  Πρόκειται για ένα  διαφορετικό διαγωνισμό ακριβείας (Regularity) και μια  συνοπτική ματιά στην ιστορία της μοτοσυκλέτας, με πολλές νοσταλγικές εικόνες, πλημμυρισμένη από την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook