Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ απάντησε στην ανακοίνωση της Κηφισιάς, που διαμαρτύρεται για τον ορισμό διαιτητών από τα Χανιά στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών κάνοντας αναφορά με… χιουμοριστική διάθεση στη χανιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την ανακοίνωση της Α.Ε. Κηφισιά για τον ορισμό διαιτητικού τρίο από το Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων στον προσεχή αγώνα της με τον Ερμή Ζωνιανών και την αναφορά στην ομάδα μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα τα εξής:

«Αγαπητοί κύριοι της Α.Ε. Κηφισιά,

Παρά την ομολογουμένως χιουμοριστική διάθεσή σας απέναντι στο πρόσωπο του προέδρου της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και το χαρακτηρισμό της ομάδας μας ως συμπαθούς, ωστόσο, οι «εμμέσως» αιχμηρές αναφορές σας για τον ορισμό του διαιτητικού τρίο από τα Χανιά στον αγώνα σας με τον Ερμή Ζωνιανών σαφώς και δε γίνεται να μας αφήσουν αδιάφορους.

Δηλώνουμε λοιπόν εξ αρχής ότι συναινούμε -χωρίς να έχουμε την όποια δικαιοδοσία- στην αλλαγή του διαιτητικού τρίο του αγώνα σας με τον Ερμή Ζωνιανών.

Στη μικρή αυτή πορεία μας στη Γ’ Εθνική, δε θυμόμαστε να έχουμε δώσει ποτέ το δικαίωμα να ακουστεί ότι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εμπλέκεται σε τέτοιου είδους «καταστάσεις».

Δεν το δεχόμαστε ούτε καν σαν… χιουμοριστική αναφορά!

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πρεσβεύει κάτι διαφορετικό και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη!

Νομίζουμε δε πως η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατηγορίας που, αν και έχει αδικηθεί πολλάκις, ακόμη και από διαιτητές από την Κρήτη, δεν έχει κάνει ποτέ λόγο (πλην μίας φοράς) για θέματα διαιτησίας.

Σας παρακαλούμε να είσαστε πιο προσεκτικοί στις αναφορές σας για την ομάδα μας.

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε στην ομάδα της Α.Ε. Κηφισιά τη φιλοξενία που έτυχε στα Χανιά στο μεταξύ μας αγώνα, για την οποία μας ευχαρίστησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Αυτό έχουμε επιτύχει… η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να είναι παράδειγμα προς μίμηση, να κινείται ξεκάθαρα και ίσως αυτό πληρώνουμε τη δεδομένη στιγμή, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Γραφείο Τύπου ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Χωρίς έλεος…. Αυτή η έκφραση ταιριάζει απόλυτα στην τελευταία απόφαση της ΚΕΔ σχετικά με τον ορισμό των «αρχόντων» της προσεχής 27ης αγωνιστικής του ταλαίπωρου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τα λόγια πλέον περιττεύουν μπροστά σε αυτό που εξελίσσεται στην πιο κρίσιμη αγωνιστική καμπή. Η ηθική ούτως η άλλως μεταφράζεται πάντα κατά παραγγελία όποτε είναι σχεδόν παράλογο και παράδοξο να μιλάμε για τίμια και χωρίς καμία έξωθεν παρεμβολή εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ενημερώνουμε τους αρμόδιους ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο τυχαίος ορισμός των Γιουματζίδη, Μαρνέζου και Τσιλίκα οι οποίοι προέρχονται από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της Ε.Π.Σ. Χανίων στην αναμέτρηση μας με τον Ερμή Ζωνιανών, παραπέμπει σε μεθόδους που ήταν καν θέλουμε να φανταστούμε, αποτελεί επιτομή του un-fair και του αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευτυχώς που δεν όρισαν τον πρόεδρο της συμπαθούς ομάδας ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να διαιτητεύσει αυτό τον κρίσιμο αγώνα. Σίγουρα, οι της ΚΕΔ περιόρισαν την Κρήτη στην φαντασία τους από τους 4 νόμους που αποτελείται στον εξής 1 (τυχαία επιλογή αυτόν των Χανίων). Βέβαια και ζητάμε την αλλαγή του συγκεκριμένου τρίου και βέβαια είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί. Είναι πασίγνωστη η στοϊκότητα αυτού του κονκλάβιου που ορίζει πάντα κατά το δοκούν χωρίς να λογαριάζει ομάδες, ιστορίες , προσωπικότητες, προσπάθειες και αξιοπρέπειες. Κύριοι, σταματήστε να προκαλείτε και να παίρνετε αποφάσεις που φτάνουν τα όρια της απρέπειας. Κύριοι, δεν μπορείτε να κρατήσετε στοιχειωδώς ούτε τα προσχήματα. Κύριοι σας προτείνουμε τυπικά βέβαια να συμμορφωθείτε. Κύριοι, έλεος…..

Υ.Γ. : Ο ορισμός αυτός θα ήταν χωρίς υπόνοιες αν στον αγώνα του Ιωνικού οριζόταν διαιτητής από το Συνδέσμου της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου και στου Εργοτέλη από τον αντίστοιχο της Ε.Π.Σ. Πειραιώς.