Τετραμελής θα είναι η αποστολή  της  Γ.Ε.Η. στη πρώτη φάση του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  Ανδρών-Γυναικών, στο όπλο της Σπάθης, που πραγματοποιείται στην Αθήνα και διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο, θα συμμετέχουν στο ατομικό αγώνισμα της Σπάθης Ανδρών  ο Μάριος Γιακουμάτος ενώ στη Σπάθη Γυναικών η Ευριδίκη Ποτού.

Την Κυριακή η ομάδα Γυναικών της Γ.Ε.Η. με τις Ευριδίκη Ποτού, Βιβή Ασσαριωτάκη και Εύα Στεφανουδάκη θα λάβουν μέρος στα ομαδικό αγώνισμα της Σπάθης.

Στην ανακοίνωση του ΔΣ της Γεη αναφέρεται:

"Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή επιτυχία!

Εντωμεταξύ, η Γ.Ε.Η. προετοιμάζεται εντατικά  για την διοργάνωση των τριήμερων αθλητικών εκδηλώσεων με την επωνυμία “ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2017” από 19 έως 21 Μαΐου. Οι παραπάνω εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επιδείξεις του αθλήματος σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, ημερίδα με θέμα την Ξιφασκία και επίσημους βαθμολογούμενους καθώς και φιλικούς αγώνες Ξιφασκίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δυο Αοράκια.

Τέλος, ενημερώνουμε όσους  επιθυμούν  να γνωρίσουν  από κοντά το συναρπαστικό άθλημα της Ξιφασκίας μπορεί να μας επισκεφτεί στο Παγκρήτιο Στάδιο-θύρα 6 τηλ. τηλ.2810259733- 6940695393”