Στο νοσοκομείο με τραύματα στο λαιμό το πρόσωπο και το πόδι νοσηλεύεται ένας άνδρας ο οποίος χθες δέχτηκε επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο στο Ηράκλειο. – Συνελήφθη ο 26χρονος ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ

Ένας άνδρας έπεσε θύμα σκύλου ράτσας πιτ μπουλ, στο Ηράκλειο, όταν προσπάθησε να βοηθήσει την κόρη του, στης οποίας το σκυλάκι είχε επίτεθεί αρχικά το πιτ μπουλ.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Πέμπτης, στη λεωφόρο Παπαναστασίου, όταν η νεαρή έβγαλε το σκύλο της για βόλτα. Το πιτ μπουλ επιτέθηκε στο σκυλάκι της και τότε εκείνη άρχισε να φωνάζει ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Τις φωνές της άκουσε ο πατέρας της ο οποίος έσπευσε σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτων μαρτυρων το πιτ μπουλ αρχικά τον δάγκωσε στο πόδι, εκείνος έχασε την ισορροπία του και πέφτωντας στο έδαφος το σκυλί άρχισε να τον δαγκώνει στο λαιμό και το πρόσωπο.

Τον άτυχο άνδρα έτρεξε να βοηθήσει και ένας περαστικός, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει το σκυλί άρχισε να το χτυπά με αποτέλεσμα το πιτ μπουλ να δαγκώσει και εκείνον, χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα.

Ο πατέρας της κοπέλας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Οι φωτογραφίες από το σημείο μαρτυρούν την αγριότητα της επίθεσης.

Συνελήφθη ο 26χρονος ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ, όπως ορίζει ο νόμος για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ο 26χρονος, ο οποίος δεν είχε δεμένο τον σκύλο του, δεν του φορούσε φίμωτρο και δεν τον είχε υπό το έλεγχό του παρά την “εκπαίδευση” στην οποία τον είχε υποβάλλει, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr στον 26χρονο αναμένεται να ασκηθούν διώξεις για σωματικές βλάβες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook