Αύξηση 20% των Σκανδιναβικών κρατήσεων για την Δυτική Κρήτη - Η εκδήλωση βράβευσης ξενοδοχείων που διακρίθηκαν απο τους επισκέπτες 

Την Πέμπτη 27/04/2017, ο ταξιδιωτικός οργανισμός APOLLO σε συνεργασία με την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού DESTINATION TOURISTIC SERVICES πραγματοποίησαν στο ξενοδοχείο Samaria την ετήσια εκδήλωση βράβευσης ξενοδοχείων του νομού Χανίων  που διακρίθηκαν για το έτος 2016 βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών τους.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι:

-    Ο ταξιδιωτικός οργανισμός APOLLO ανήκει στον τουριστικό όμιλο DER TOURISTIK. Δραστηριοποιείται στις Σκανδιναβικές χώρες καθώς και στη Φινλανδία. Διακινεί ετησίως περί τους 1εκ. ταξιδιώτες, μέγεθος το οποίο τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στις χώρες αυτές.

-    Η εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού DESTINATION TOURISTIC SERVICES, μέλος του ομίλου της DER TOURISTIK, είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου. Το 2017 αναμένεται να διαχειριστεί περί τους 500.000 ταξιδιώτες ενώ το 2018 αναμένεται να αυξηθούν σε 700.000. Η DTS αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων τους Tour Operators: ITS, JAHN REISEN, DERTOUR, TRAVELIX, KUONI, HELVETIC TOURS, APOLLO, EXIM TOURS, PANTOUR & DK TOURISTIK.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο CEO του APOLLO TRAVEL GROUP κ. Leif Vase Larsen, η Commercial Director κα. Nina Hornewall, ο Product Development Manager κ. Peter Wetterstrand καθώς και η Senior Contract Manager Mrs Lotta Sundvall.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Aποκορώνου κ. Κουκιανάκης Χαράλαμπος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Γιαννούλης Εμμανουήλ και o Διευθυντής του Αερολιμένα Χανίων κ. Τηνιακός Τάσσος εκπροσωπώντας τη Fraport Greece. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός ξενοδόχων και διευθυντικών στελεχών των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι προβλέψεις του ταξιδιωτικού οργανισμού για τη σαιζόν 2017 καθώς και ο σχεδιασμός του για τα επόμενα έτη για την Δυτική Κρήτη. Σύμφωνα με στελέχη του APOLLO και της DTS, παρατηρείται αύξηση 20% στις έως τώρα κρατήσεις για την Δυτική Κρήτη συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2016. Συνολικά το APOLLO προγραμματίζει να φέρει περί τις 190.000 επισκέπτες στην Κρήτη για το 2017.
Κατόπιν της παρουσίασης των παραπάνω, ακολούθησε η εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν στον νομό Χανίων. 

Αναλυτικότερα ανά κατηγορία:

Διαμερίσματα κατηγορίας 2+ αστέρων:
1ο βραβείο: “Iro Apartments”
2ο βραβείο: “Alexandros M. Studios & Apartments”
3ο βραβείο: “Poseidon Apartments”

Διαμερίσματα κατηγορίας 3 αστέρων:
1ο βραβείο: “Revekka Apartments”
2ο βραβείο: “Villa Dora Apartments”
3ο βραβείο: “Rose Apartments” & “Hermes Apartments”

Διαμερίσματα κατηγορίας 3+ αστέρων:
1ο βραβείο: “Blue Dome Hotel”
2ο βραβείο: “Rania Beach Hotel” & “Stellina Village”
3ο βραβείο: “Blue Sea Apartments”, “Flamingos Hotel Apartments” & “Melina Beach”

Διαμερίσματα κατηγορίας 4 αστέρων:
1ο βραβείο: “Blue Sea Villas”
2ο βραβείο: “Anais Holiday”
3ο βραβείο: “Triton Apartments”

Διαμερίσματα κατηγορίας 5 αστέρων:
1ο βραβείο: “Minoa Palace Resort” & “Plaza Di Porto”
2ο βραβείο: “Cavo Spada Luxury Resort & Spa”
3ο βραβείο: “Porto Platanias Beach Resort & Spa”

Ξενοδοχεία κατηγορίας 4 αστέρων:
1ο βραβείο: “Libyan Princess”
2ο βραβείο: “Cretan Dream Royal”
3ο βραβείο: “Almyrida Resort”

Ξενοδοχεία κατηγορίας 4+ αστέρων:
1ο βραβείο: “Platanias Ariston Beach Resort”
2ο βραβείο: “Samaria Hotel”
3ο βραβείο: “Santa Marina Plaza”

3ο βραβείο “Mondo Enjoy Apollo Global Portfolio”: “Anais Holiday”

3ο βραβείο “Mondo Duo Apollo Global Portfolio”: “Santa Marina Plaza”
1ο βραβείο “Mondo Duo Apollo Global Portfolio”: “Platanias Ariston Beach Resort”
1ο βραβείο “Mondo Selected Apollo Global Portfolio”: “Santa Helena Beach”

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε cocktail party όπου δόθηκε η ευκαιρία στους προσκεκλημένους να συζητήσουν με τα στελέχη του APOLLO και της DTS τις εξελίξεις της τρέχουσας σαιζόν καθώς και τα μελλοντικά τους σχέδια για τα επόμενα έτη.