Μέσα στις ακίνητες περιουσίες διαφόρων πολιτών του Κυρτομάδου στην Αγυιά Χανίων, επεχείρησε να \”φυτέψει\” κολώνες της ΔΕΗ, συναντώντας όμως την έντονη αντίδραση των ιδιοκτητών με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων.

Στην περιοχή έχουν τοποθετηθεί – νομίμως – φωτοβολταικές εγκαταστάσεις σε χωράφια ιδιωτών, οι οποίες όμως , για να αρχίσουν να αποδίδουν, πρέπει να συνδεθούν με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Έτσι ο εργολάβος που αναλαμβάνει τις σχετικές εργασίες τοποθέτησης των στύλων πήγε στην περιοχή με μηχανήματα και άρχισε να σκάβει μέσα στους πορτοκαλεώνες και γενικώτερα στις περιουσίες κατοίκων της περιοχής.

Όμως αυτοί αντέδρασαν έντονα καθώς, όπως τονίζουν, αφενός δεν είχαν συνεναίσει σε τέτοια ενέργεια και αφετέρου εαν μέσα στην περιουσία τους \”φυτευτούν\” ανεξέλεγκτα οι κολώνες τότε το ακίνητο υποβαθμίζεται.

Τελικά, μετά απο φασαρία, στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και τελικά πείστηκε ο εργολάβος να τοποθετήσει τις κολώνες στις άκρες των ακινήτων και όχι καταμεσής σε αυτά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook