Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό για την καθοριστική συμμετοχή του Δήμου στην ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού στην  Κρήτη τίμησε ο ΣΕΓΑΣ

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό για την καθοριστική συμμετοχή του Δήμου στην ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού στην  Κρήτη τίμησε ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την βράβευση αθλητών, συλλόγων και τοπικών φορέων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου, στην αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης», στην Ανδρόγεω. 

Στην ίδια εκδήλωση, παρουσία και του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου,  του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του προέδρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γιώργου Βουρεξάκη κ.α. τιμήθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς. 

Ο Δήμαρχος, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα που του απενεμήθη, συνεχάρη τα στελέχη του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για  την  εξαιρετική δουλειά που κάνουν, κυρίως με τα νέα παιδιά και τόνισε, μεταξύ  άλλων: «Ευχαριστώ πολύ τον ΣΕΓΑΣ που στο πρόσωπο μου τιμά τον Δήμο Ηρακλείου  Η συνεργασία μας  με τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ στο διάστημα που βρισκόμαστε στην δημοτική αρχή είναι πολύ καλή και κυρίως ωφέλιμη για τους δημότες.  Τόσο με την διοργάνωση του  Μπρούνο Τζάουλι, όσο και με το Run Greece, αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειάστηκε, συνεργαστήκαμε με τον ΣΕΓΑΣ άψογα και με σταθερό, κοινό στόχο την προώθηση των ιδεωδών του αθλητισμού. Έτσι θα συνεχίσουμε».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook