Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μπήκε αποφασιστικά στο ματς με τη Ρόδο και πήρε πολύτιμη και ψυχωμένη νίκη με σκορ 3-2, στο γήπεδο των Μουρνιών, για την 27η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι τελικά να πετύχει το 1-0 στο 43’ με τον Περδικάκη να κάνει “σεφτέ” στη Γ’ Εθνική, μετά από γύρισμα του Σουμπασάκη.

Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι δύο ποδοσφαιριστές με καταγωγή από την Κίσσαμο, με τον Ντεντάκη να κάνει το 2-0 στο 66’ με δυνατό σουτ από κόρνερ του Σουμπασάκη και τον Βεστάκη να ολοκληρώνει ιδανικά αντεπίθεση της ομάδας του στο 71’.

Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Πιτταρά σε 3-1, έπειτα από προσπάθεια του Δημητριάδη, ενώ στο 90’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιβίλογλου.

Στις καθυστερήσεις ο πρώην παίκτης του Κισσαμικού Τζημογιάννης μείωσε για το τελικό 3-2.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς (69’ Κυτράκης), Σουμπασάκης, Αρσενίεβιτς, Τσίτας (88’ Σταθινάκης), Περδικάκης (53’ Βεστάκης).

Ρόδος (Δημήτρης Τερζόπουλος): Πάππος, Δημητριάδης (86’ Βολονάκης), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας (79’ Τζημογιάννης), Κασαπάκης, Ανδρίκος, Ιμεραλιλάι, Τσιβίλογλου, Στεφανίδης, Μοσχάκης, Πιτταράς 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook