Ακόμα μία απόφαση αφαίρεσης βαθμών από τον ΑΟ Χανιά για οφειλές σε ποδοσφαιριστές πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η υπόθεση αφορά οφειλές προς τον πρώην παίκτη της ομάδας Θανάση Δεινόπαπα, με τον ΑΟΧ να έχει περιθώριο μέχρι τις 11 Μαΐου για την πλήρη εξόφλησή του ώστε να επιστραφούν οι βαθμοί.

Η ανακοίνωση της Football League με την απόφαση αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 51/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ  & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 26-04-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΠΑ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 11-05-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook