Δείξε τι πραγματικά έχει αξία στο TEDxTechnicalUniversityofCrete!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε "Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει". Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί από τότε ποιος είσαι, τι θα κάνεις όταν μεγαλώσεις, πώς θα ζήσεις, ποιος είναι ο τρόπος να ακολουθήσεις τα όνειρα σου και τελικά ποια είναι αυτά; Μάθαμε να ζούμε με αυτά τα ερωτήματα.Υπάρχουν στιγμές που μας ρίχνουν και άλλες που μας κάνουν πιο αποφασιστικούς, πιο δυνατούς. Είναι ωραίο να ξέρεις πως μπορείς να ελπίζεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψάχνεις πάντα το φως που βγαίνει ακόμη και  από την πιο μικρή χαραμάδα, να προσπερνάς τα εμπόδια, να μαθαίνεις από τις δυσκολίες. Είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε όποια ευκαιρία κι αν μας δοθεί, αρκεί φυσικά να ξέρουμε πως υπάρχει! Κίνητρα θέλουμε και φως, όνειρα έχουμε, ας τα ζήσουμε λοιπόν!

Αυτά τα ερωτήματα θα εμπνεύσουν του ομιλητές του πρώτου TEDxTechnicalUniversityofCrete  με θέμα την Διαρροή Φωτός (LightLeak) που  θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Μεγάλο Αμφιθέατρο 141.Π.98 του Κτηρίου Επιστημών (1ος όροφος) το Σάββατo 6 Μαΐου στις 10:00.

Η WIND, χρυσός χορηγός της εκδήλωσης, σου προσφέρει 1 διπλή πρόσκληση για να απολαύσεις μαζί με έναν φίλο σου την πιο συναρπαστική TEDx εμπειρία.

Στείλε μήνυμα στο [email protected], αναγράφοντας TEDx Χανιά και το κινητό σου και μπες στην κλήρωση.

Υποβολές συμμετοχών έως και την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι.

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης από το www.tedxtechnicaluniversityofcrete.com .


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook