Έναν φορητό απινιδωτή δώρισε στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης η εταιρεία σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε

Έναν φορητό απινιδωτή δώρισε στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης η εταιρεία σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. για την ενίσχυση του έργου τους και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο στην Κρήτη.

Ο συγκεκριμένος φορητός απινιδωτής είχε τοποθετηθεί από την ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. στο σούπερ μάρκετ της οδού Κορωναίου, για την υποστήριξη όμως της δύσκολης καθημερινότητας των διασωστών του ΕΚΑΒ, κρίθηκε σκόπιμο να δωριθεί στο Σωματείο και να αξιοποιηθεί με τον ιδανικότερο τρόπο, υποστηρίζοντας τον τιτάνιο αγώνα που καταβάλλουν οι διασώστες μας.

Η παράδοση έγινε από τον Δ/ντη Marketing της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. κ. Μιχάλη Τζαγκαράκη και τον Δ/ντη του καταστήματος της οδού Κορωναίου κ. Κων/νο Χατζιδάκη, προς τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Νίκο Καλογιαννάκη και τον Ταμία κ. Κώστα Μουτσάκη. H εταιρεία Χαλκιαδάκης παραμένει σταθερά δίπλα στο σωματείο για την κάλυψη οργανωτικών και λειτουργικών αναγκών του.

Τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης θα ήθελαν και δημόσια να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. και την κυρία Χριστίνα Χαλκιαδάκη για την ευγενική δωρεά και να ευχηθούν το παράδειγμά της να ακολουθήσουν κι άλλες Κρητικές εταιρείες.