Οπως προκηρύχθηκαν έτσι …. ακυρώθηκαν οι προσλήψεις του Τ.Ο.Ε.Β – Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τον λόγο της ακύρωσης – Αγανάκτηση από ανέργους Χανιώτες που έστειλαν βιογραφικο

Πιο συγκεκριμένα, στις 11 Απριλίου ο διαγωνισμός είχε δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα των Χανίων και αφορούσε στην πρόσληψη πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών  αναγκών για το διάστημα 8-5-2017 έως 31-12-2016, ως υδρονομείς του οργανισμού και την πρόσληψη ενός ατόμου και την πρόσληψη ενός ατόμου, πάλι για το ίδιο διάστημα, ως “βοηθός γραφείου-κλητήρας εισπράκτορας του Οργανισμού”.

Αρκετοί ήταν οι νέοι άνεργοι Χανιώτες, που απέστειλαν βιογραφικό, με την ελπίδα της ενδεχόμενης πρόσληψης τους έστω και για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, ξαφνικά και χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση, όπως μάλιστα κατήγγειλε αναγνώστης στο Flashnews.gr, ο διαγωνισμός ακυρώθηκε γκρεμίζοντας έτσι τα όνειρα του να εργαστεί στον κλάδο του αλλά και των άλλων παιδιών που είχαν αποστείλει και αυτοί το βιογραφικό τους.

«Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι η απόφαση που πάρθηκε ήταν να μην προσλάβουν κανένα διότι ψήφισαν 4 από το συμβούλιο ότι δεν ήθελαν» μας λέει ένας από τους νεαρούς που είχε αποστείλει το βιογραφικό του.

Το Flashnews.gr, προκειμένου να μάθει τους λόγους για τους οποίους ένας διαγωνισμός – ο οποίος για να φτάσει στη φάση της δημοσίευσής του σημαίνει ότι έχει περάσει ή πρέπει να έχει περάσει από όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες – ακυρώθηκε έτσι ξαφνικά, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο Μανώλη Βουρεξάκη του Τ.Ο.Ε.Β Αγυιάς-Κολυμβαρίου, ο οποίος βιαστικά μας είπε “Δεν θέλω να απαντήσω, ευχαριστώ”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook