Ο Γύρος του κόσμου σε …. 8 γρίφους είναι ο τίτλος  για το φετινό  6ο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού του «Κυττάρου Χαλέπας» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στη συνοικία του Κουμπελή και στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων που βρίσκεται εκεί. 

Φέτος οι συμμετοχές είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά: 687 παιδιά (από 6 έως 12 ετών από τα δημοτικά σχολεία: 9ο, 10ο, 11ο  Χανίων και 1ο και 2ο Κουνουπιδιανών ) έχουν μοιραστεί σε 130 ομάδες και δεκάδες προσκόπων και μαθητών γυμνασίου που θα έχουν το ρόλο του ομαδάρχη,  θα πλημμυρίσουν τη συνοικία του Κουμπελή αναζητώντας μέσα από ένα μαγικό ταξίδι σε τόπους μακρινούς, δοκιμασίες  κάθε είδους και  εμπειρίες των 5 αισθήσεων,  το χαμένο θησαυρό! Διασκέδαση, γέλιο, συνεργασία και παιχνίδι είναι τα βασικά συστατικά ενός αλλιώτικου πρωινού !

Συμπαραστάτες και φέτος το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Τμήμα Τροχαίας Χανίων. Μαζί  με δεκάδες γονείς να βοηθούν σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού θα συνθέσουμε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό επιχειρώντας να φτάσουμε στα πέρατα του πλανήτη μέσα από  8 γρίφους και  8 σταθμούς! 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook