"Διευκρινίσεις" για την χθεσινή ανακοίνωση για τα γαμήλια σκουπίδια έστειλε ο Δήμος Κισσάμου

Νεότερη ανακοίνωση, "διευκρινιστική" σύμφωνα με τον Δήμο Κισσάμου, όσον αφορά τα "γαμήλια σκουπίδια" με την οποία διευκρινίζει ότι δεν κατηγορεί τους δημότες που εκφράζουν τα παράπονα τους. Κάτι τέτοιο βέβαια, άφηνε να εννοηθεί στην χθεσινή της ανακοίνωση η αντιδήμαρχος Καίτη Πατερομιχελάκη – Νικολακάκη

"Ο Δήμος Κισσάμου είναι υποχρεωμένος να εκδώσει δεύτερη διευκρινιστική ανακοίνωση για το ζήτημα που προέκυψε χτες με την καθαριότητα, βάσει και της πρώτης δικής μας ανακοίνωσης (υπογεγραμμένης από την Αντιδήμαρχο κυρία Καίτη Πατερομιχελάκη-Νικολακάκη). 

Θα θέλαμε λοιπόν να τονίσουμε ότι αφενός, δεν κατηγορούμε, ούτε "εγκαλούμε" τους Δημότες (πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό άλλωστε από τη στιγμή που Δήμος και Δημότες είναι μια "συμπαγής" έννοια) για το γεγονός ότι χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να εκφράσουν τα παράπονά τους. Απλώς, τονίσαμε ότι καλό θα ήταν να υπάρχει και επικοινωνία με το τμήμα καθαριότητος του Δήμου μας. Αφετέρου, σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε τα ΜΜΕ, με τα οποία έχουμε άριστη συνεργασία για την καλύτερη δυνατή προβολή του τόπου μας και πιστεύουμε ότι και αυτά προσπαθούν να πράξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το λειτούργημά τους.

Ο Δήμος Κισσάμου και το τμήμα καθαριότητος του Δήμου κάνουν ό,τι μπορούν (λόγου του τεράστιου εύρους της περιοχής μας), να φέρουν "εις πέρας" το έργο τους, ώστε (η περιοχή αυτή) να παραμένει καθαρή και να αποτελεί "πόλο έλξης", ειδικά τις μέρες της έντονης τουριστικής εισροής. Το να παίρνουν τηλέφωνο οι Δημότες της Κισάμου (τις ώρες και τις ημέρες που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ανακοίνωση) έχει ρόλο βοηθητικό στο έργο μας και θεωρούμε ότι μπορεί να δώσει το "κάτι παραπάνω" στις δύσκολες υποχρεώσεις του τμήματος καθαριότητος.

Είμαστε στη διάθεση όλων των Δημοτών ώστε τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα για όλους"

Για τα σκουπίδια τελικά που ήταν λίγα μέτρα μακριά από την παραλία ακόμα πάντως δεν έχουμε ενημερωθεί από τον Δήμο Κισσάμου για την "τύχη τους."