Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου «ΧΡΩΜΑ RUN 2017» το Σάββατο 06/05/2017 στo δημοτικό διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου Δήμου Μινώα Πεδιάδος θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 16:30 έως 19:00 το Σάββατο 06/05/2017, στην περιοχή του τοπικού διαμερίσματος Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – διασταύρωση Επ. οδού Αρκαλοχωρίου / Αυλής – οδός Μάχης Κρήτης – πάροδος Ελ. Βενιζέλου – Ελ. Βενιζέλου – Αγίου Κωνσταντίνου – Σάββα Πέππα – Ελ. Βενιζέλου – πάροδος Ελ. Βενιζέλου – Μάχης Κρήτης – διασταύρωση Επ. οδού Αρκαλοχωρίου / Αυλής και τερματισμός στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τοπικό διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ηράκλειο, Βιάννο κλπ τ.δ. του Δήμου Μινώα προς το Αρκαλοχώρι και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών και τις περιφερειακές οδούς του Αρκαλοχωρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook