Αυγενάκης : «Η νέα ΟΝΝΕΔ θα αποτελέσει την πολιτική πρωτοπορία των διεκδικήσεων της ΝΔ» 

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου που παραχώρησαν τα στελέχη της Ν.Δ. στο Ηράκλειο, σήμερα Παρασκευή, 5 Μαΐου, αναφέρθηκε η ανάδειξη νέων ανανεωμένων  διοικήσεων στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις. 

Ο Γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, σε ό,τι αφορά την  ΟΝΝΕΔ, εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τον αριθμό-ρεκόρ των συμμετεχόντων που ανήλθε σε 9.700 νέα μέλη, όσο και την κατά γενική ομολογία επιτυχημένη διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε σε πρωτοφανές κλίμα ομόνοιας και ενθουσιασμού χωρίς «παραφωνίες».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Από κοινού με την ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, συμβάλλουμε στο έργο του Προέδρου μας κ. Κ. Μητσοτάκη και προχωράμε ενωμένοι για να δώσουμε πιο δυναμικά τις πολιτικές μάχες που ακολουθούν. Η υπεράσπιση των Αρχών και των Αξιών της φιλελεύθερης Δημοκρατίας, η διεκδίκηση, της αξιοκρατίας, της Αριστείας, της ισότητας των ευκαιριών επαγγελματικής και κοινωνικής ανάδειξης, είναι προϋποθέσεις της κοινωνικής δικαιοσύνης και η νέα ΟΝΝΕΔ θα αποτελέσει την πολιτική πρωτοπορία αυτών των διεκδικήσεων».

Οι πρόσφατες εκλογές που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή σε ολόκληρη τη επικράτεια, έρχονται ως επιστέγασμα των δεσμεύσεων του Προέδρου της κ. Κώστα Δέρβου για ολική «επανίδρυση» με καθαρές και διαφανείς διαδικασίες. 

Στο Ηράκλειο Πρόεδρος της  Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηρακλείου παραμένει ο Άγγελος Μαθιουδάκης με πλήρως ανανεωμένη την ομάδα συνεργατών του, ενώ Αντιπρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. είναι ο Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου, φοιτητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Ηρακλείου.

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του Ν. Ηρακλείου έχουν ως εξής:
●    Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου: Αυγενάκη Μαρία, Φοιτήτρια στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

●    Τοπική Οργάνωση Μαλεβιζίου: Χανιωτάκης Φανούριος, Φοιτητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΕΙ Κρήτης.

●    Τοπική Οργάνωση Χερσονήσου: Βασιλάκης Μανώλης, Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημόσια Διοίκηση του Παντείου Πανεπιστημίου.

●    Τοπική Οργάνωση Βιάννου: Πνευματικάκης Ερρίκος, Απόφοιτος Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. 

●    Τοπική Οργάνωση Αρχανών – Αστερουσίων: Καδιανάκης Γιώργος, Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης

●    Τοπική Οργάνωση Γόρτυνας: Κουτεντάκης Ανδρέας, Απόφοιτος International Business & Management   Wales, Glamorgan University.

●    Τοπική Οργάνωση Φαιστού: Ορφανουδάκη Εμμανουέλα, Πολιτικός Μηχανικό ΤΕ, απόφοιτος Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων, ΤΕΙ Κρήτης.

●    Τοπική Οργάνωση Μινώα Πεδιάδος: Παπαδάκη Μαρία, Φοιτήτρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών ΤΕΙ Ηρακλείου.

Τομεάρχης Οργανωτικού της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για την Περιφέρεια Κρήτης είναι η κα Οικονομάκη Μάνια, απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης του ΙΕΚ Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook