Κωστής Χαζτηδάκης: “Φερετζές” τα αντίμετρα της Κυβέρνησης – Θεόδωρος Φορτσάκης: “Η χώρα θα υποφέρει από τα νέα μέτρα”

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε από τα Χανιά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, σε εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε Χανίων, κατά της κυβέρνησης του Τσίπρα – Καμμένου. Ο κ.Χατζηδάκης τόνισε ότι η Κυβέρνηση φέρνει μια πολύ κακή συμφωνία,στην ουσία πρόκειται για ένα 4ο Μνημόνιο με βαριά μέτρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τα αντιμέτρα της Κυβέρνησης είναι ένας “φερετζές του Αλέξη Τσίπρα να καλύψεις τις αδυναμίες του.”

“Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης. Μιλάει για συμφωνία, ενώ έφερε το 4ο μνημόνιο. Όλα αυτά τα μέτρα, που είναι ένας μισθός για τους ιδιωτικούς και τους δημόσιους υπαλλήλους με την μείωση του αφορολόγητου και δύο συντάξεις για τους συνταξιούχους, δεν ήταν στο μνημόνιο του καλοκαιριού του ’15.Αυτά προέκυψαν από την αναποτελεσματικότητα αυτής της κυβέρνησης. Ήρθαν ως “ρομπέν των φτωχών” και τιμωρούν όλους τους φτωχούς.

Σε ερώτηση που τέθηκε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ σχετικά με το αν θα ψηφίσει το κόμμα τα μέτρα και τα αντίμετρα απάντησε: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει ούτε τα μέτρα, ούτε τα αντίμετρα. Τα μέτρα είναι βαριά για τους φτωχότερους συμπολίτες μας, δεν υπήρχαν επί Σαμαρά ούτε επί Τσίπρα το 15 και τα αντίμετρα είναι ένας φερετζές του Τσίπρα για να καλύψει τις αδυναμίες του.

Δεν είναι νομοτέλεια να είναι η Ελλάδα μια χώρα Β’ κατηγορίας, μπορούμε να το καταφέρουμε ακολουθώντας τα βήματα άλλων χωρών όπως της Κύπρου ή της Ιρλανδίας .”

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόδωρος Φορτσάκης.

Και αυτός μίλησε για ένα 4ο μνημόνιο που μπαίνει η χώρα και από αυτό θα υποφέρει εκτός και αν υπάρξει αλλαγή πολιτικής. 

“Τα ψέματα αποκαλύφθηκαν, θα υποφέρει η Ελλάδα.Μόνο ο πλούτος θα μπορέσει να απεγκλωβίσει την χώρα.”

Στο κέντρο ΚΑΝΑΡΙΑ βρέθηκε πλήθος κόσμους,μέλη και φίλοι του κόμματος που παρευρέθηκαν εκεί να ακούσουν τα ανώτατα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και να συζητήσουν μεταξύ τους.

Κατά την είσοδο του στο κέντρο, ο κ.Χατζηδάκης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook