Αν και αρχικά χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα για τον ΑΟΧ ο Νίκος Παντέλης κατέληξε ότι ίσως να ήταν δίκαιος ο ένας βαθμός, ενώ από την άλλη ο Σπύρος Μπαξεβάνος σχολίασε ότι ο Κισσαμικός αδικείται από το 1-1 στα Περιβόλια.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Νίκος Παντέλης (ΑΟΧ): «Θεωρώ ότι ποιοτικά σήμερα δεν έγινε ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Για εμένα η βασική αιτία ήταν πρώτα απ’ όλα το άγχος που είχαν και οι δύο ομάδες κι έπειτα οι άσχημες καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, με τη μεγάλη ζέστη και την υγρασία που είχε. Θεωρώ όμως ότι από το αποτέλεσμα αδικούμαστε και αδικούμαστε γιατί εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε στο δεκάλεπτο με δύο κλασικές ευκαιρίες να έχουμε να ανοίξει το σκορ και μετά να είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο όταν δεχτήκαμε το γκολ, από εκεί και πέρα ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι στο πρώτο ημίχρονο και με τις εσωτερικές αλλαγές και με τις αλλαγές που είχαμε από τον πάγκο και θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι όπου ο ένας βαθμός ίσως και να είναι δίκαιος. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι εμείς έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή, ασχέτως αν –θα συνεχίσω να το λέω- για εμένα τα Χανιά δεν πρέπει να έχουν στόχο μόνο να μείνουν στην κατηγορία. Θα πρέπει να κοιτάξουμε στο παιχνίδι που έρχεται το εκτός έδρας να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς ούτως ώστε και μαθηματικά να μείνουμε στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα να μπορέσουμε σε κάποια παιχνίδια να χρησιμοποιήσουμε και κάποια νεαρά παιδιά, όπως ο Τουγλής που έπαιξε σήμερα κι ήταν πολύ καλός, να τους δώσουμε την ευκαιρία και να δούμε και ποια παιδιά μπορούν να κάτσουν και την επόμενη χρονιά στον σύλλογο. Να δώσω συγχαρητήρια και στον Κισσαμικό και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Σπύρος Μπαξεβάνος (Κισσαμικός): «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είπαμε πριν το παιχνίδι ότι αυτό το παιχνίδι αν μπορούσαμε να το κερδίσουμε θα μας έδινε μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια. Νομίζω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αν μετρήσουμε τις τελικές που είχαμε στο παιχνίδι αυτό σε σχέση με του αντιπάλου, μένει μία πίκρα για την ισοπαλία σε εμάς. Τα παιδιά κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, σίγουρα μας λείπει το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε κάποιες φάσεις λίγο πιο εύκολα και στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια. Είχαμε πάρα πολύ σημαντικές ευκαιρίες και είχαμε και μία πολύ σημαντική ευκαιρία με τον Στογιάνοφ μετά το 1-0 να μπορέσουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Μία κατάσταση που μπορείς να την τελειώσεις με τη μία, προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και τον πρόλαβε ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο αυτά έχει, νομίζω ότι από μία άτυχη στιγμή, χωρίς καν να δημιουργήσει κατάσταση ο αντίπαλος, βρέθηκε μέσα στην περιοχή κι έκανε καλό τελείωμα ο επιθετικός των Χανίων. Αυτό που μας μένει εμάς είναι η προσπάθεια, νομίζω ότι η προσπάθεια ήταν ικανοποιητική από τα παιδιά. Σίγουρα θέλουμε το καθαρό μυαλό, σίγουρα μετράει η πίεση, μετράει ο καιρός, η ζέστη… Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πάμε την επόμενη Κυριακή στο παιχνίδι αυτό που είναι όλη η χρονιά για εμάς να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Καλλιθέα και να είναι τα πράγματα θετικά όπως τα θέλουμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν είναι ευνοϊκό αποτέλεσμα η ήττα της Καλλιθέας: «Σίγουρα ευνοεί, όταν μένουν από απόσταση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα αν δεν κερδίσεις εσύ την Καλλιθέα την Κυριακή είναι το ίδιο και το αυτό. Πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα, περισσότερο καθαρό μυαλό και να πάμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που τόσο πολύ το θέλουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook