Την Τρίτη 9 και την Πέμπτη 11 Μαΐου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου σας καλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας ενημέρωσης «Europe in My Region», στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης. 

Η καμπάνια θα προβάλλει αντιπροσωπευτικά έργα στον τομέα του πολιτισμού που χρηματοδοτήθηκαν από το Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 και φέρει τον τίτλο: «Ταξίδι στον Πολιτισμό».

Από 8 έως 12 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν εννέα εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια της Κρήτης, με τη συνεργασία φορέων που υλοποίησαν έργα την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων και το Σύνδεσμο Διαδόσεως Καλών Τεχνών Ρεθύμνου διοργανώνουν μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 20:30 στο Τέμενος Νερατζέ, Αίθουσα Παντελής Πρεβελάκης (Ωδείο – Παλιά Πόλη Ρεθύμνου). Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή του έργου «Αποκατάσταση Μιναρέ Τεμένους Νερατζέ στην Παλιά Πόλη Ρεθύμνου»

Επίσης, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου σας προσκαλεί σε μουσική εκδήλωση με τη Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στην Ιερά Μονή Αρκαδίου. Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή του έργου «Επανέκθεση Κειμηλίων Ιεράς Μονής Αρκαδίου». Μετά το πέρας της μουσικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον χώρο του μουσείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook