Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 στις 7.00 μ.μ, στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

To  Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης οργανώνουν εκδήλωση  με θέμα : «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ » Πρόταση Εθνικής Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 στις 7.00 μ.μ, στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

ΟΜΙΛΗΤΗΣ : κ. Σήφης Βαλυράκης, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μεσογειακών  Μελετών (  Ι.Μ.Μ.) - πρώην Υπουργός.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί η πρόταση «Εθνικής στρατηγικής»

Η πρόταση διαμορφώθηκε από το Ι.Μ.Μ έπειτα από σειρά διεθνών, εθνικών και περιφερειακών επιστημονικών συνεδρίων που είχαν στόχο την διατύπωση προτάσεων για την βιώσιμη ανάπτυξη και την απασχόληση στη χώρα μας και στα οποία πήραν μέρος πολιτικές δυνάμεις και ειδικοί επιστήμονες.

Η εν λόγω πρόταση παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 6 Ιουλίου 2016 σε κοινή συνεδρίαση των διαρκών κοινοβουλευτικών επιτροπών οικονομικών υποθέσεων και ανάπτυξης παραγωγής και εμπορίου με την συμμετοχή κοινωνικών φορέων και της Οικονομικής  και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ).

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν τοποθετήσεις –παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων της Κρήτης .