Ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων Χανίων και Λευκωσίας διοργάνωσε το Σάββατο (06/05) στο Μάλεμε η ΕΠΣ Χανίων, προς τιμήν του παλαίμαχου διεθνή με την Εθνική Κύπρου Δημήτρη Δασκαλάκη, που έχει καταγωγή από το Μανολιόπουλο.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης τίμησε τον Δημήτρη Δασκαλάκη, που είχε σημαντική πορεία στο ποδόσφαιρο ως αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό, Εθνικό Αστέρα και Εργοτέλη.

Οι παλαίμαχοι της Λευκωσίας νίκησαν με σκορ 2-0 με γκολ των Κωνσταντίνου (5’) και Πλάτωνος (44’), ενώ οι παλαίμαχοι των Χανίων τα “έβαλαν” με τα δοκάρια τα οποία “σημάδεψαν” οι Γιανναράκης (45’), Θεοδωράκης (47’) και Μπαντουράκης (49’). Λίγο πριν το τέλος του αγώνα αστόχησε σε πέναλτι ο Μουριζάκης.

Επίλεκτοι Χανίων: Λεκίδης, Μουντάκης, Μαρκουλάκης, Κοτζαμιχάλης, Μπαντουράκης, Γιανναράκης, Μαργαρώνης, Παπαδομανωλάκης, Τσεσμελής, Λειβαδιτάκης, Βασαδάκης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Κελάκης, Μαρινάκης, Θεοδωράκης, Μουριζάκης.

Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας: Γεωργίου, Παπαπαύλου, Μηνάς, Πελαπατσιώτης, Καλοθέου, Στεφάν, Δασκαλάκης, Κωνσταντίνου, Πέτρου, Αυλωνίτης, Πλάτωνος.

Έπαιξαν και οι Παντέλλας, Σίκος, Ιακώβου, Καρικιάν, Σερίγου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook