Μετά από τρεις ώρες συνεδρίασης, όλοι οι μέτοχοι εξέφρασαν την επιθυμία τους για παραμονή του 45χρονου τεχνικού στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Αυτό επιβεβαιώθηκε στην σύσκεψη των μετόχων της ΠΑΕ που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (8/5) στο ξενοδοχείο Galaxy και στην οποία συμμετείχε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος ανέλυσε στους μετόχους της ομάδας, το πλάνο του για τον ΟΦΗ, κάτι που είχε κάνει και πριν από μερικές μέρες, στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Από την πλευρά των μετόχων, εκφράστηκε η επιθυμία συνέχισης της συνεργασίας με το Νίκο Παπαδόπουλο, από τον οποίo ζητήθηκε ένα χρονικό περιθώριο, πριν τη λήξη του τρέχοντoς πρωταθλήματος (λήγει στα μέσα Ιουνίου), προκειμένου οι μέτοχοι να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, για να μπορέσουν να καλύψουν τις επιθυμίες του προπονητή του ΟΦΗ, σε θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας, το μπάτζετ για τη νέα περίοδο, τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και γενικότερα στην  βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, αλλά και συνολικά στην οργάνωση της ομάδας, για τη νέα χρονιά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε στους μετόχους ότι θέλει να συνεχίσει στον ΟΦΗ και να κάνει πράξη το όραμα του για αυτήν την ομάδα με την οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα και την άνοδο της στην Σούπερ Λίγκ.

Εκτός από τη συνάντηση με το Νίκο Παπαδόπουλο, οι μέτοχοι του ΟΦΗ ασχολήθηκαν με τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, αγωνιστικά και οικονομικά και τονίστηκε η σημασία ο σύλλογος να ολοκληρώσει με αξιοπιστία σε όλα τα επίπεδα την φετινή χρονιά.

Πρόθεση των μετόχων του ΟΦΗ είναι να συνεχίσουν να στηρίζουν τον ΟΦΗ και του χρόνου και πάνω σε αυτό θα γίνουν τις επόμενες μέρες επαφές με τους υφιστάμενους, αλλά και νέους μετόχους, που θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια, που γίνεται στον ΟΦΗ.