Νέο ρεκόρ 4.910  εγγραφές - Χιλιάδες κόσμου απόλαυσαν μια πραγματική γιορτή σε μια καταπληκτική διαδρομή στους δρόμους του Ηρακλείου

Ευχαριστήριο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για το Run Greece Ηράκλειο:

"Η γιορτή της πόλης του Ηρακλείου, η γιορτή  των κατοίκων  της Κρήτης, από τη Σητεία μέχρι το Καστέλι Κισάμου, αλλά και με δεκάδες πλέον συμμετοχές εκτός Κρήτης, το «RUN GREECE Ηράκλειο», έγινε για μια ακόμα φορά το μεγαλύτερο αθλητικό – κοινωνικό γεγονός της Κρήτης.

Χαμόγελα, ενθουσιασμός, χειροκροτήματα, γιορτινή ατμόσφαιρα, οικογενειακή συμμετοχή.

210 μεμονωμένοι εθελοντές, 9 εθελοντικές οργανώσεις με τα μέλη τους και ο μεγαλύτερος αριθμός από κάθε άλλη φορά υπηρεσιών και φορέων, συμμετείχαν στη διοργάνωση και στήριξαν την προσπάθεια και συμμετοχή των χιλιάδων δρομέων.

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης μετά την ομολογούμενη απ’ όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα «RUN GREECE Ηράκλειο», ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε όλους πολίτες, που συμμετείχαν στους αγώνες τρέχοντας και βαδίζοντας το ιστορικό κέντρο και το παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου, χαρίζοντας στον εαυτό τους ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και στους δρόμους του Ηρακλείου για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία και το χαμόγελό τους, όλους τους συμμετέχοντες. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα.

Ο τελικός αριθμός εγγραφών έφτασε τις 4.910 (ενώ τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια είχαμε 4.686, 3.835, 2.741 και 2006 αντίστοιχα). O αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ εγγραφών σε σχέση με όλους τους αγώνες της σειράς Run Greece που έχουν διεξαχθεί από το 2013 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα κατορθώναμε να φτάναμε στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι δύο μεγάλοι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, η Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο Δήμος Ηρακλείου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό και η Αντιδημαρχία αθλητισμού με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά.

         Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία ήταν η συμμετοχή και υποστήριξη της εκδήλωσης από το μεγάλο χορηγό των αγώνων και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τη WIND Hellas.

         Ευχαριστούμε επίσης για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες και την προσφορά τους:

- Τους τοπικούς χορηγούς «MINOAN LINES» και «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων Κρήτης».

- Την Ελληνική Τηλεόραση για την προβολή και τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

- Τους χορηγούς επικοινωνίας: Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κρήτης.

- Τους 5 χορηγούς  μετάδοσης:  Υδρόγειος 106,9 – Άλφα News 106,2 – Kiss Fm 96,1 – Music Club 105,8 - Λάμψη 92,9 και τη Μουσική Dream Events για την  επιλογή της μουσικής.

- Τα ξενοδοχεία που προσέφεραν ειδικές τιμές για τους δρομείς και συνοδούς τους, καθώς και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου “Η Φιλοξενία”.

          Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, καθώς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού και του εμπορίου, που υποστήριξαν τη διοργάνωση και εφάρμοσαν πρόθυμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ώρες των αγώνων και τους καλούμε την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες, να διπλασιάσουν τον αριθμό των δρομέων, να διπλασιάσουν τα χαρούμενα πρόσωπα και τα χαμόγελα στην αφετηρία, στη διαδρομή και στον τερματισμό των αγώνων".