Με αφορμή την ανάγκη ανάπλασης και ανάδειξης  των Μνημειακών ελαιοδέντρων – Την νέα απάντηση του ΕΛΓΑ για  τις ζημιές από καύσωνες της Άνοιξης – Την  ανάγκη αξιοποίησης των πρόσφατων εκδόσεων του ΣΕΔΗΚ

Τα Τακτικά και Αναπληρωματικά  Μέλη του  ΔΣ  του  ΣΕΔΗΚ καλούνται να προσέλθουν  σε συνεδρίαση  Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10  Μαΐου 2017 και ώρα 11:00, στο Γραφείο Πολιτισμού (Αρκαδίου 50, τηλ 28310 40150) στο Ρέθυμνο,  για  συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα  θέματα:

Ημερήσια Διάταξη:

1. Ενημέρωση για πορεία αξιοποίησης εκδόσεων ΣΕΔΗΚ. Συνέχιση δωρεάν προσφοράς απο Ξενοδοχεία των εκδόσεων στα Αγγλικά σε παιδιά Τουριστών.

2. Μνημειακά ελαιόδεντρα. Νέα εναλλακτική πρόταση για την μελέτη ανάπλασης  με  παραχώρηση χρήσης ελαιοδέντρων. Διερεύνηση  δυνατότητας υποβολής αίτησης στην UNESCO για  ένταξη στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

3. Υποβολή νέων προγραμμάτων ΣΕΔΗΚ στα Interreg,  Leader, ΕΣΠΑ κ.λπ. Ανάθεση σύνταξης προτάσεων  σε εξωτερικό συνεργάτη.

4. Πορεία συνεργασίας με Δήμο Πλατανιά  στην ανάδειξη του πολιτισμού της Ελιάς και ανάδειξη των Μνημειακών Ελαιοδέντρων του Δήμου.

5.  Υποβολή πρότασης ΣΕΔΗΚ  για επώνυμες μη ξαναγεμιζόμενες  συσκευασίες  στα τραπέζια Εστιατορίων.

7. Διευθέτηση προβλήματος τακτοποίησης  οφειλών  Δήμων  Π.Ε. Ηρακλείου

8.Ενημέρωση για πορεία  εργασιών ομάδας Προώθησης Ελαιολάδου Περιφέρειας Κρήτης με νέα  ηγεσία (ΠΓΕ Κρήτης, Προωθητικές ενέργειες).

9. Οργάνωση Βραβεύσεων Ελαιοτριβείων και Ξενοδοχείων. Ενημέρωση για πορεία διαδικασίας  ορισμούς τρόπου και   χρόνου  αξιολόγησης και απονομής βραβεύσεων.

10. Εξελίξεις στην εφαρμογή Δακοκτονίας 2017. Προβλήματα διαγωνισμών, εισφορών δακοκτονίας, βιολογικών καλλιεργειών.

11.Προεργασιες για νέα αναθεώρηση ΚΑΠ.  Προτάσεις ΣΕΔΗΚ.

12.Ορισμος χρόνου και τόπου  Γενικής  Συνέλευσης ΣΕΔΗΚ.

13. Αντικατασταση  εκπροσωπου Δήμου  Ιεραπετρας στον ΣΕΔΗΚ. Αποφαση για ανασυνθεση ΔΣ  

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook