Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ηρακλείου 

“Xαιρόμαστε  ιδιαίτερα που προχώρησε η δημοπρασία του έργου της μεγάλης Αστικής Ανάπλασης στο κέντρο της πόλης που περιλαμβάνει τις οδούς  Δικαιοσύνης, μικρή Έβανς , Ίδης,  1821.    
 
Ένα έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και έλαβε τις σχετικές εγκρίσεις ( όπως και για πολλά άλλα)  η προηγούμενη   Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον  Γιάννη Κουράκη. 
 
Παρά την εκπεφρασμένη άποψη μας, ότι το έργο θα έπρεπε να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό   Πρόγραμμα (ΕΣΠΑ)   – ως η σημαντική αστική ανάπλαση της πόλης – και όχι να χρηματοδοτηθεί από δανεισμό, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας,  που,  μετά από τρία σχεδόν χρόνια προσεγγίζει το στάδιο της υλοποίησης και δημιουργεί νέα δεδομένα για την πόλη του Ηρακλείου. 
 
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ  ταυτόχρονα,  ότι παραδώσαμε  τη  μελέτη και για την ανάπλαση της  Λ. Καλοκαιρινού  και της   Αρχιεπισκόπου Μακαρίου έτσι ώστε  να ολοκληρωθεί  ένα σύμπλεγμα έργων Αστικής Ανάπλασης  που μαζί με τη Λ. Πλαστήρα   αναβαθμίζουν λειτουργικά και αισθητικά  την πόλη μας   αλλά  και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook