Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πολύωρη πεζοπορική εξόρμηση στο δυτικό άκρο της επαρχίας Κισάμου, στην διαδρομή Φαλάσαρνα – Μπάλος Γραμβούσας – Καλυβιανή, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017. 

Η πεζοπορία στην όμορφη αυτή παραθαλάσσια περιοχή, θα γίνει σε κακοτράχαλο μονοπάτι, το οποίο έχει λίγα απότομα σημεία. Οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε τμήμα της δυτικής πλευράς του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, θα περάσουν από την πανέμορφη παραλία στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου και θα καταλήξουν στο γραφικό χωριό της Καλυβιανής.

Η θέα που προσφέρει η διαδρομή αυτή είναι υπέροχη, οι συμμετέχοντες στην αρχή θα αγναντέψουν προς τις δυτικές ακτογραμμές του νομού μας με την καταγάλανη θάλασσα και στην επιστροφή τους προς την Καλυβιανή, θα απολαύσουν όμορφες εικόνες από την οροσειρά των Λευκών Ορέων.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 12/05.

Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Λεωνίδας Μπαλαμπάκης και Γεώργιος Κάτσικας.