Στις “άθλιες καπιταλιστικές ΗΠΑ που τρώνε το βιος του κοσμάκη” ένας εργαζόμενος που αμείβεται με 30.000€ το χρόνο θα πληρώσει φορολογία περίπου 3.000€ γιατί η πολιτεία τον θεωρεί χαμηλόμισθο την ώρα που στην Ελλάδα του Τσίπρα θα πληρώσει 28.000€.

Ενας εργαζόμενος των 100.000€ το χρόνο μπορεί να μειώσει τη φορολογία του,αν αντι να αγοράσει αυτοκίνητο κάνει μίσθωση ένα καινούργιο όχημα 3000 κ.ε με μίσθωμα 500€ το μήνα,στο Τσιπραριστεραν αυτό ισοδυναμεί με ξαφνικό θάνατο και ισως φυλακή.

Η φορολογία στην περίπτωση αυτή θα ναι κοντά στα 20-25 χιλ ευρώ. Στην Χωρα μας 110.000€….

Α ξεχασα να σας πω οτι τα τέλη κυκλοφορίας στην κακή αυτή φιλελεύθερη οικονομία για ένα τέτοιο όχημα,είναι 80€/έτος(!!!) Και η βενζίνη έχει 50λεπτά το λίτρο.Τόσο κακοί οι Αμερικανοί για το λαό τους.

Θα μου πεις μα εμείς πτωχεύσαμε και γι αυτό τα παίρνουν όλα. Ναι ενώ πριν ήταν αλλιώς. Κομμουνισμό είχαμε και έχουμε απλά δεν το καταλάβαμε ποτέ. Δουλεύαμε πάντα για ένα μεγάλο κράτος.

Δείτε κι άλλες χώρες που πάνε μπροστά. Εμείς ακόμα πιστεύουμε Κουρουμπληδες και Σκουρλετο_Παππαδες .Ε ας τους πληρώνουμε κι όλας κι ας μην γκρινιάζουμε.

Α…χτες βράδυ με το που έκλεισαν τα μαγαζιά στο Manhattan συνεργεία απέκλεισαν μια από τις κεντρικές λεωφόρους για καθολική ασφαλτόστρωση.

Το πρωί πριν ανοίξουν τα καταστήματα και βγει ο κόσμος για βόλτα και δουλειές θα χει παραδοθεί στην κυκλοφορία.Τοσο χάλια για τον πολίτη…Αυτό είναι απλή λογική και ανταπόδοση του κράτους στον πολίτη.

Στην Ελλάδα φτιάχνανε και γω δε ξέρω πόσα χρόνια το Αθήνα Πάτρα και όταν ΣπιρτζοΤσιπρηδες έκοψαν κορδέλα τα μισά έργα ήταν ατελείωτα.

Χώρα για το “Ζήτω”

Kωνσταντίνος Γ. Συλιγάρδος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook