Τελευταία ενημέρωση 13:35

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε ως προσωρινά κρατούμενος

Στην φυλακή οδηγείται ο 43χρονος  Χανιώτης που προκάλεσε το πολύωρο θρίλερ της Δευτέρας 8 Μαΐου στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ καθώς μετά την απολογία του στον ανακριτή, με την σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα, κρίθηκε ως προσωρινά κρατούμενος.

Όπως είπε ο συνήγορός του κ. Γιώργος Περράκης ο 43χρονος έχει μετανιώσει για τα όσα έγιναν καθώς δεν ήθελε να βλάψει κάποιον.

Σύμφωνα με τον συνήγορο, ότι έγινε έγινε λόγω της απόγνωσης του 43χρονου εξ αιτίας της απόφασης για κατεδάφιση του περιπτέρου που αποτελεί και το μοναδικό του μέσο για να ζήσει την οικογένειά του.

Επίσης επικαλέστηκε και πως ο 43χρονος πάσχει απο σοβαρή ψυχική ασθένεια, ενώ θα γίνει προσπάθεια να καταπέσει η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αφού δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την παράδοσή του, γράφτηκε ο επίλογος μιας δραματικής πολύωρης κατάστασης “πολιορκίας” του 43χρονου ο οποίος εισέβαλε ένοπλος και σε έξαλλη κατάσταση στον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά ζητώντας από τον δήμο Χανίων να μην εφαρμόσει την απόφαση κατεδάφισης του περιπτέρου του στο ενετικό λιμάνι Χανίων από το οποίο βιοπορίζεται ο ίδιος και η οικογένειά του με τα πέντε παιδιά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook