Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε την Παρασκευή (12/5) το πρωί, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Απόστολου Βουλγαράκη και του προέδρου του Κισσαμικού  Αντώνη Ροκάκη, παραδόθηκε η έκθεση και ο προϋπολογισμός της μελέτης για την εκπόνηση του έργου που αφορά την "Τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και εργασίες ηλεκτροφωτισμού στο υπάρχον Δημοτικό γήπεδο Πλατάνου", ύψους 450 χιλιάδων ευρώ.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και κατέστη σαφές  ότι η πραγματοποίηση του παραπάνω έργου θα δώσει νέα και επί της ουσίας, πνοή στον αθλητισμό της Κισάμου.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράστηκε θετικά για τη λήψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ομαλή και κατά το δυνατόν, συντομότερη εκπόνηση του έργου αυτού.

Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης τόνισε ότι: Ως Δημοτική αρχή συνεχίζουμε τις ενέργειες που επιθυμούμε και έχουμε υποχρέωση, ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει σωστές αθλητικές υποδομές. Το εν λόγω έργο θα είναι απαραίτητο ώστε η ομάδα μας, ο Κισσαμικός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και τη σωστή προετοιμασία του για τις επόμενες σαιζόν σε Εθνικές κατηγορίες, καθώς θα έχει αποκτήσει ένα γήπεδο προπονήσεων, επαγγελματικών προδιαγραφών.