Λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση για το Τυμπάκι, όπου θα συμμετάσχει στο Παγκρήτιο Κύπελλο “Μάχη της Κρήτης”, η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Χανίων επισκέφτηκε το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά της Μικτής συνοδευόμενα από τον προπονητή τους Γιώργο Μουριζάκη, τον τεχνικό σύμβουλο των Μικτών Σπύρο Κτενιαδάκη, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. Μιχάλη Κουλιεράκη (γ’ αντιπρόεδρος) και Κώστα Πρωτοψάλτη (ειδικό γραμματέα) είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο του Μουσείου από τον πρόεδρο του Γαλ. Φάρου Νίκο Φλέκκα και να φωτογραφηθούν με τα σημαντικά εκθέματα που υπάρχουν σε αυτό.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΧ για τη σημαντική επίσκεψη αναφέρει τα εξής:

Επίσκεψη στο Mουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου πραγματοποίησε η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων, το απόγευμα της Παρασκευής (12/5), έχοντας συνοδούς τον Γ’ Αντιπρόεδρο Μιχάλη Κουλιεράκη και τον Ε. Γραμματέα Κώστα Πρωτοψάλτη, αλλά και τους Ενωσιακούς προπονητές Γιώργο Μουριζάκη και Σπύρο Κτενιαδάκη.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα με τον Πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκο Φλέκκα και να φωτογραφηθούν με τα σημαντικά εκθέματα που υπάρχουν στο Μουσείο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook