Την Παρασκευή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κισάμου, η τελική εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση του διετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος "MATHS" (Εrasmus 2015-2017)

Την Παρασκευή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κισάμου, η τελική εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση του διετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος "MATHS" (Εrasmus 2015-2017), στο οποίο συμμετείχε το Γενικό Λύκειο Κισάμου, συνεργαζόμενο με σχολεία από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Τουρκία και την Ιταλία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Κισσάμου και στο Διευθυντή, Γεώργιο Ψαράκη.

Τον Δήμο Κισσάμου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β' βάθμιας εκπαίδευσης, Βασίλειος Γλαμπεδάκης που απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ το "παρών" έδωσαν πέραν των εκπαιδευτικών και των καθηγητών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Ιερέας πατήρ Ιωάννης Λουπασάκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι μαθητές των σχολείων αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικά, όπως απαιτεί η περίσταση. Δεδομένα, οι μαθητές απέκτησαν εμπειρίες (γνωστικού επιπέδου) από αυτή την πρωτοβουλία, ενώ δημιούργησαν πολύτιμες φιλίες με παιδιά από χώρες της Ευρώπης, αλλά και της γείτονος Τουρκίας.