Ρεζιλίκια στην πόλη των Χανίων για τα οποία σίγουρα δεν φταίνε τα Μέσα Ενημέρωσης ούτε οι  πολίτες

Την Πρωτομαγιά, το Flashnews.gr κατέγραψε και δημοσιοποίησε τραγικές εικόνες αθλιότητας και εγκατάλειψης στο κέντρο της πόλης των Χανίων και σε ένα πάρκο που θα έπρεπε να είναι «στολίδι», στο πάρκο «Ειρήνης και Φιλίας των Λαών».

Δέκα ημέρες μετά, στις 10 Μαΐου, νέα καταγραφή από το Flashnews.gr  διαπιστώνει πως όχι μόνο δεν είχε αλλάξει αλλά ή κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη.

Στο μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα η Αντιπεριφέρεια Χανίων διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις στο Ηρώο της πόλης (που είναι στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας).

Η μια, την Τρίτη 9 Μαίου για την λήξη του Β’ ΠΠ με την παρουσία, μάλιστα Ρώσων αξιωματούχων, και η άλλη την Κυριακή 14 Μαίου για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Και ενώ είχε ενημερωθεί ο Δήμος Χανίων για τις εκδηλώσεις, ο χώρος έμεινε καταβρώμικος με τους παρευρισκόμενους να περπατούν πάνω σε σωρούς φύλλων, νερά που ξεχύνοντο από τα παρτέρια και…χυμένους καφέδες ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, την Κυριακή, κάποιοι (προφανώς του Δήμου) έκοψαν κλαδιά πεύκου του Δημοτικού Κήπου τα οποία ακουμπούσαν σε καλώδια (και καλά έκαναν).

Μόνο που το απόγευμα της Κυριακής, τα κλαδιά είχαν μείνει αφημένα πάνω στο πεζοδρόμιο αποκλείοντας παντελώς την διάβαση των πεζών, ντόπιων και επισκεπτών.

Από τις φωτογραφίες, είναι φανερό ότι δεν πρόκειται ούτε για «υπερβολές των portal» , όπως συνηθίζουν τελευταία να λένε οι του Δήμου, ούτε για κάτι για το οποίο ευθύνονται οι πολίτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook