Την Κυριακή 21 Μαΐου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει για τα μέλη του κυκλική πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη, κοντά στα ΄Εξω Μουλιανά Σητείας.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

“Συνοδεύουμε τους φοιτητές από το Ηράκλειο του συλλόγου “ΠΡΟΠΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ” και συμμετέχουν στην διοργάνωση και φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από σχολές της πόλης μας (Τ.Ε.Ι Δημόσιας Διοίκησης και Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης).

Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει από το γνωστό τοξωτό γεφύρι της περιοχής, θα περπατήσουμε μέχρι τον εντυπωσιακό καταρράκτη για δροσερές βουτιές και στην συνέχεια θα επιστρέψουμε πάλι μέσα από το φαράγγι στο σημείο εκκίνησης. Φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας νερό, ελαφρό σνάκ, ορειβατικά/αθλητικά παπούτσια, καπέλο, αντηλιακό και προαιρετικά μαγιό.

Οι φοιτητές της πόλης μας που θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να κάνουν κράτηση online από τη σελίδα “ΠΡΟΠΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ” στο facebook.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο (οδός Κ. Καραμανλή 24 S/M Βασιλόπουλου), στις 8:30 το πρωί της Κυριακής.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ με δικά μας αυτοκίνητα. ΄Οσοι δεν χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο θα πρέπει να καταβάλουν 5€ στον οδηγό του αυτοκινήτου που θα τους μεταφέρει.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ:  4 ώρες (2 κατάβαση+2 ανάβαση) χωρίς τις απαραίτητες στάσεις)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: -1-

ΑΡΧΗΓΟΣ: Δ.Σ Συλλόγου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6948040401 & 6946160654

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στο blog του Συλλόγου (pezopories.blogspot.gr)”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook