Τιμή σε όλες τις μητέρες του κόσμου αποτελεί η πρόθεση της Ροδίτισσας μητέρας, να αναλάβει την χορήγηση μητρικού γάλακτος προς το αγοράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτοκιβώτιο στην περιοχή των Πεύκων, πριν από μερικές μέρες.

Η Φωτεινή από τον Αρχάγγελο, μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 8 μηνών, δέχθηκε μετά από μεγάλη σκέψη να μιλήσει στη «Ροδιακή», χωρίς να δημοσιοποιηθεί όμως η πλήρης ταυτότητά της, για έναν και μοναδικό λόγο: Για να μην –έστω υποθέσει κάποιος- ότι η ενέργειά της αυτή, είχε ως κίνητρο την προβολή της ίδιας και της οικογένειάς της.

Συναντήσαμε την Φωτεινή με τον σύζυγό της και το πανέμορφο μωράκι τους, στο σπίτι τους στον Αρχάγγελο. Μετρημένοι άνθρωποι, συγκροτημένοι, απόλυτα συνειδητοποιημένοι γι’ αυτό του αποφάσισαν να προτείνουν, επιχειρώντας να προσφέρουν στο μικρό αγοράκι, ότι του στέρησαν με το που άνοιξε τα ματάκια του.

Η Φωτεινή, επισήμανε ότι με όλη της την καρδιά θα μπορούσε να υιοθετήσει αυτό το μωράκι. Σημείωσε όμως ότι κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει την αγάπη της αληθινής μητέρας, την οποία κάλεσε, να μην φοβηθεί, να μην ντραπεί και να σπεύσει να ζητήσει πίσω τον μικρό Άγγελο, να τον πάρει στην αγκαλιά της γιατί όπως τόνισε, ολόκληρη η Ρόδος θα σταθεί στο πλευρό της και θα την στηρίξει.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξής της:

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook