Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου επισκέφτηκε τη Δευτέρα (15/5) το μεσημέρι ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Βασιλειάδης, παρόντος και του Δημάρχου Κισσάμου, Θεόδωρου Σταθάκη. 

Ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες, επιθεώρηση-έλεγχο των πυροσβεστικών υπηρεσιών σε όλη την Κρήτη και ανάμεσα σε αυτές επισκέφτηκε και την Π.Υ. Κισάμου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2017, αλλά και για το γεγονός ότι η ευρύτερη περιοχή της Κισάμου παρουσιάζει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, ειδικά τους θερινούς μήνες, στον τομέα των πυρκαγιών.

Ο κ.Βασιλειάδης είχε μια ιδιαιτέρως εποικοδομητική συνομιλία με τον  Δήμαρχο Κισσάμου, Θεόδωρο Σταθάκη, ο οποίος του εξέθεσε επακριβώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η περιοχή όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου. Επίσης ο κ.Σταθάκης τόνισε ότι, “Ετοιμάζουμε μελέτη για την ανέγερση της νέας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου.  Σας γνωρίζουμε λοιπόν, Υπαρχηγέ, ότι θέλουμε τη συνεργασία σας για τη δημιουργία αυτής της νέας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αξίζει να τονίσουμε, τέλος, την άριστη συνεργασία που έχουμε ως Δήμος με το διοικητή της Π.Υ. Κισάμου. “.

Το “παρών” στην επιθεώρηση του Υπαρχηγού του Π.Σ. έδωσαν επίσης, ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Ιωάννης Μαραγκάκης, ο Δ/ντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, Δημοσθένης Μπουντουράκης και ο Διοικητής της Π.Υ. Κισάμου, Γεώργιος Νικολουδάκης, καθώς και το δυναμικό της Π.Υ. Κισάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook