Εποικοδομητική και εξαιρετικά σημαντική αποδείχθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην 1η έκθεση GREEK PANORAMA για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη,  που διεξήχθη από 11-13/5/2017 στο κεντρικό σταθμό Grand Central απ’ όπου διέρχονται καθημερινά περίπου 750.000 επιβάτες.

Η κ. Εβελίνα Μπάκιντα, Υπεύθυνη Εξωστρέφειας και Εξαγωγών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου πραγματοποίησε στοχευμένες συναντήσεις B2B με αμερικανούς επαγγελματίες και εκπροσώπους οργανισμών, διαπιστώνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για το Ηράκλειο ως τουριστικό προορισμό, καθώς και για τους κλάδους του luxury tourism, adventure tourism, yachting & κρουαζιέρες, ελληνική γαστρονομία, τέχνες και πολιτισμό. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το Επιμελητήριο Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων – μελών του στην καρδιά της αμερικανικής αγοράς και ν’ απευθύνει πρόσκληση για συνεργασία με επιχειρήσεις του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Ηρακλείου είχε ανακηρύξει το 2016 ως «Έτος Αμερικής» αναγνωρίζοντας τη δυναμική της συγκεκριμένης αγοράς και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των μελών του σε αυτή. 

«Προσπαθούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες των επιχειρήσεων / μελών μας και να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια τους» ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και επισήμανε ότι «Η συνεργασία με την αγορά της Αμερικής είναι εφικτή για τις επιχειρήσεις που  εργάζονται με συνέπεια και στοχεύουν στην ποιότητα και την καινοτομία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook