Στην τελική ευθεία μπαίνει η διοργάνωση της 7ης διεθνούς αθλητικής συνάντησης στίβου “Χανιά 2017” με τους διοργανωτές των αγώνων να τονίζουν ότι όλα είναι έτοιμα για τους αγώνες, που θα γίνουν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, το Σάββατο 20 Μαΐου.

«Όλα είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν γι’ αυτό μη λείψει κανείς!» καταλήγει η τελευταία ανακοίνωση για τη σπουδαία διοργάνωση.

Αναλυτικά:

Μπαίνοντας στην εβδομάδα της 7ης Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης Στίβου “ΧΑΝΙΑ 2017” το κυρίαρχο συναίσθημα που επικρατεί είναι ο ενθουσιασμός καθώς οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και η διοργάνωση είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους βασικούς πρωταγωνιστές της: τους Έλληνες και Ξένους Πρωταθλητές (ονόματα συμμετοχών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες).

Ο Γ.Σ. “Ελευθέριος Βενιζέλος” με συνοδοιπόρους σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι τους συνδιοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές, εθελοντές, αθλητές και προπονητές ανυπομονούν να χαρίσουν αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων μία αξέχαστη αγωνιστική εμπειρία γεμάτη ένταση.

Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά στις 15:00, η Τελετή Έναρξης θα γίνει στις 16:45 ενώ από τις 11:00 το πρωί θα διεξάγονται και αγωνίσματα αναπτυξιακών ηλικιών.

Όλα είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν γι’ αυτό μη λείψει κανείς! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook