Με δύο αθλήτριες συμμετείχε στο 2ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις Πράσινου Γηπέδου 2017 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Η Ευαγγελία Λαγουβάρδου νίκησε στον πρώτο αγώνα αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά Εβελίνα Λαμπράκη, ενώ η Ράνια Φραγκιουδάκη ηττήθηκε στον α’ γύρο στο κυρίως ταμπλό.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Με τη συμμετοχή δύο αθλητριών από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του, το “2ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις Πράσινου Γηπέδου 2017”. Πρόκειται για την Ευαγγελία Λαγουβάρδου και τη Ράνια Φραγκιουδάκη, με την πρώτη να επικρατεί στον πρώτο αγώνα που έδωσε στο κυρίως ταμπλό, ωστόσο στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά, Εβελίνα Λαμπράκη. Οσον αφορά τη Φραγκιουδάκη ηττήθηκε στον α’ γύρο στο κυρίως ταμπλό.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε με νικήτρια την Εβελίνα Λαμπράκη (Ο.Α.Α. Ηράκλειο), η οποία επικράτησε με 1-0 σετ (6-3) της Ευσταθίας Βογιατζάκη (Ο.Α. Σούδας). Οσον αφορά την 3η θέση, σε αυτή βρέθηκαν οι Μυρτώ Πρωιμάκη (Ο.Α. Σούδας) και Αλεξάνδρα Ζαχαράκη (Ο.Α.Α. Ηράκλειο).

Το τουρνουά αφορούσε κορίτσια ηλικίας 9 και 10 ετών, γεννημένα τα έτη 2007 και 2008. Αντίστοιχο πρωτάθλημα για αγόρια πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων στους Αγίους Αποστόλους.