Η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου και τα σωματεία Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου , Σύνδικατο Οικοδόμων Ηρακλείου, Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών «Γαλάτεια Καζαντζάκη», Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, Συνδικάτο Γάλακτος -Τροφίμων-Ποτών Ν. Ηρακλειου.

Καλούμε το Λαό του Ηρακλείου να συμμετάσχει στην εκδήλωση στις 19 Μάη 2017 και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της Παγκρήτιας Κινητοποίησης την Κυριακή 28 Μάη στα Χανιά κατά της παρουσίας της ΑμερικανοΝΑΤΟικής Βάσης της Σούδας

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζ Πάιατ, ως νέος Πιουριφόυ, δηλώνει το ενδιαφέρον του «για τη "διαγώνιο" Ελλάδος – Ισραήλ», με τον υπουργό άμυνας   Π. Καμμένο να δηλώνει δημοσίως για την πρόθεση της κυβέρνησης να επεκτείνει περισσότερα έτη τη συμφωνία για τις δραστηριότητές των ΗΠΑ στη Σούδα.

Με την συνεχώς επέκταση των πολεμικών επιχειρήσεων στην περιοχή εμπλέκεται ο Ελληνικός λαός σε παιχνίδι που μόνο τα δικά του συμφέροντα δεν εξυπηρετεί.

Με το αίμα του η αστική τάξη της Ελλάδας υλοποιούσε τους σχεδιασμούς της πουλώντας στις δημόσιες αγορές κούφια λόγια με πατριωτική επένδυση.

Να απαντήσουμε στην άποψη των κυβερνώντων ότι η σιωπή είναι συμφωνία με τις πράξεις τους.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ - ΕΕ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ