Με απόφαση ναυτεργατών αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου ταχύπλοο με τουρίστες – Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες της Κρήτης για το πλοίο ασφαλείας

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης, μετά την εκτέλεση δρομολογίου πλοίου με τουρίστες για Σαντορίνη, όχι όμως και πλοίου ασφαλείας με τόνους οπωροκηπευτικών να κινδυνέυουν για μια ακόμη φορά να καταλήξουν στις χωματερές.

Το ταχύπλοο που εκετελεί δρομολόγιο προς νησιά του Αιγαίου, με τους 500 περίπου τουρίστες έφυγε το πρωί από το λιμάνι του Ηρακλείου, σπάζοντας την απεργία, με απόφαση των ναυτεργατών της εταιρείας, οι οποίοι είχαν ανακοινώσει πως δεν θα συμμετέχουν στην απεργία της ΠΝΟ.

Έξαλλοι δηλώνουν αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι για μια ακόμη φορά ζητούν την άμεση αναχώρηση πλοίου ασφαλείας από το λιμάνι του Ηρακλείου, αφού τόνοι οπωροκηπευτικών να κινδυνεύουν για μια ακόμη φορά καταλήξουν στις χωματερές.

Οι αγρότες της Ιεράπετρας και του Τυμπακίου θα βρεθούν αύριο στην πλατεία Ελευθερίας, για να διαμαρτυρηθούν μοιράζοντας ταυτόχρονα προϊόντα στους πολίτες.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχισούν την Παρασκευή στο λιμάνι του Ηρακλείυο με τους αγρότες να προειδοποιούν πως δεν θα φύγουν αν πρώτα δεν φύγει πλοίο με τα προϊόντα τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook