Οι Ολυμπιονίκες Σπύρος Γιαννιώτης και Τερέζ Άλσαμαρ έβαλαν τον θεμέλιο λίθο στον χώρο όπου θα κατασκευαστεί πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων (50 μέτρων) στο 5άστερο ξενοδοχείο “Cavo Spada Luxury Resort&Spa”, που βρίσκεται στα Ραπανιανά.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου “Giannouis Hotels and Resorts” και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Μανώλη Γιαννούλη και στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος του ΝΟΧ Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη και ο προπονητής της ομάδας κολύμβησης Κώστας Τζιλιβάκης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Παρουσία της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλας Πράπα-Μυλωνάκη και του προπονητή της ομάδας κολύμβησης, Κώστα Τζιλιβάκη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο 5 αστέρων ξενοδοχείο «Cavo Spada Luxury Resort & Spa» στην περιοχή των Ραπανιανών Κολυμβαρίου η εκδήλωση για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου, στον χώρο όπου θα κατασκευαστεί πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων (50 μέτρων).

Πρόκειται για μια απόφαση που ανήκει στον διευθύνοντα σύμβουλο του Oμίλου «Giannoulis Hotels and Resorts» και πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Χανίων, κ. Μανώλη Γιαννούλη.

Η κα Μυλωνάκη και ο κ. Τζιλιβάκης χαιρέτησαν από την πλευρά τους αυτή τη σημαντικότατη πρωτοβουλία που αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στον αθλητικό τουρισμό στο Νομό Χανίων, ενώ παράλληλα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την έλευση πολύ μεγάλων αθλητών προκειμένου να πραγματοποιούν στα Χανιά την προετοιμασία τους. Αυτό το διάστημα εξάλλου παρευρίσκεται στο «Cavo Spada» αποστολή 200 περίπου αθλητών, προπονητών και παραγόντων από την Ολυμπιακή Ομάδα της Σουηδίας που τον Φεβρουάριο του 2018 θα συμμετάσχει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Πιόνγκτσανγκ στη Νότια Κορέα.

Η τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου έγινε από δύο Ολυμπιονίκες, τον Σπύρο Γιαννιώτη και τη Σουηδή Τερέζ Αλσαμαρ (Therese Alshammar), που πρόκειται για την κάτοχο τριών Ολυμπιακών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook