Δυνατή βροχή έπεσε στα Χανιά σήμερα το απόγευμα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Το να πούμε οτι δεν είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία αυτής της εβδομάδας, θα είναι ψέμα! Στα Χανιά περίπου στις 5 το απόγευμα άνοιξαν οι ουρανοί και το σκηνικό αντί για να θυμίζει καλοκαίρι, θυμίζει...χειμώνα.

Αισθητή είναι φυσικά και η πτώση της θερμοκρασίας καθώς εκεί που το περασμένο Σάββατο είχε "αγγίξει" τους 37 βαθμούς κελσίου, πλέον έχει πέσει περίπου στους 19 βαθμούς!

Αν μη τι άλλο ο καιρός σύμφωνα με τις προβλέψεις και του Μανώλη Λέκκα αναμένεται να χειροτερέψει από αύριο και δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιοχές του νησιού να σημειωθούν και καταιγίδες ενώ εγκυμονεί και ο κίνδυνος της χαλαζόπτωσης, πράγμα που θα είναι καταστροφικό για πολλούς παραγωγούς!

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως στα Χανιά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα φρεάτια στην οδό Πολυχρονίδη καθώς και στην Νεάρχου, Ηρακλείου και Αναγνώστου Γογονή καθώς και πολλοί δρόμοι της Χαλέπας. Οι κλήσεις πάντως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι αρκετές και αν η κακοκαιρία είναι χειρότερη αύριο τότε αναμένεται να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην πόλη.

Εντωμεταξύ, εξαιτίας της κακοκαιρίας υπήρξε διακοπή ρεύματος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να απεγκλωβίσει μια μητέρα με τον μικρό της γιο από ένα ασανσέρ ενώ η πυροσβεστική στη συνέχεια ενέργησε σε ακόμα τρεις περιπτώσεις απγκλωβισμού από ανελκυστήρες.

Δείτε εδώ αναλυτικά το δελτίο καιρού του Μανώλη Λέκκα

Φωτογραφίες και βίντεο από την δυνατή μπόρα στα Χανιά