Με τον καλύτερο τρόπο θωρακίζεται κάτω από την ρακέτα ο ΟΦΗ μετά την συμφωνία του με τον 24χρονο σέντερ (Ύψος 2,10) Σταύρο Τουντζιαράκη που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ίκαρο Καλλιθέας. 
Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Α1 κατηγορία όμως ο ΟΦΗ κατάφερε να αποσπάσει την θετική του απάντηση και πρόσθεσε έναν πολύ καλό παίκτη στο ρόστερ για την θέση 5 που αποτελούσε και διακαή πόθο του προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχου. 
Ο Τουντζιαράκης που έχει αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία εκτός από τον Ίκαρο Καλλιθέας και με το Μαρούσι και την ΑΕΚ θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ τις επόμενες ημέρες . 
Πλέον αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό πάζλ του ΟΦΗ είναι να κλείσει θετικά και το θέμα της απόκτηση του 35χρονου Ντάρελ Λιούις που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία με την ΑΕΚ Άργους και έχει συμφωνήσει προφορικά με την κρητική ομάδα. 
Ο Λιούις έχει ειδοποιήσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Δευτέρα 15 Αυγούστου για να κάνει τις τελικές επαφές μαζί τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook