Συνάντηση Περιφερειάρχη με στελέχη της Δημόσιας Εκπαίδευσης για την πραγματοποίηση της  «1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας  Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης»

Την στήριξη του στη μεγάλη γιορτή της νεολαίας, τη «1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης» που θα πραγματοποιηθεί 29 και 30 Μαΐου 2017 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου και θα συμμετέχουν περισσότεροι από 7.000 μαθητές από όλη την Κρήτη, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης  Σταύρος Αρναουτάκης στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον γενικό συντονιστή της Μαθητιάδας Γιώργο Γάλλο, μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΚΟΕΣΑΔ), παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργου Τερζάκη και της εκπαιδευτικού Έρης Αποστολάκη, μέλος εκτελεστικής επιτροπής της Μαθητιάδας.

Στην συνάντηση στη Περιφέρεια, ο Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε ότι, για την Περιφέρεια Κρήτης η διοργάνωση της Μαθητιάδας αποτελεί μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει ως πρωταγωνιστές της ζωής τους νέους ανθρώπους, τους μαθητές της Κρήτης, το μέλλον του τόπου. Ως Περιφέρεια Κρήτης, ανέφερε ο Περιφερειάρχης, συγχαίρουμε όλους τους διοργανωτές, ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές, και τους υποστηρικτές της Μαθητιάδας.

Από την πλευρά τους ο γενικός συντονιστής της Μαθητιάδας Γιώργος Γάλλος, και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την ουσιαστική συμπαράσταση της Περιφέρειας για την υλοποίηση της μεγάλης γιορτής της νεολαίας στη Κρήτη που στόχος είναι να γίνει θεσμός.

Η Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες ΖΑΡΟΣ ΑΕ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ Γ. ΑΕ, FOOD Pro, ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου Α.Ε., Αθλητικά Είδη Cosmos Sport, που με την σημαντική προσφορά τους θα διεξαχθεί η «1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης».