Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ είχε δώσει στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης. Μετά από καταγγελία πολίτη αποκαλύφθηκε ότι υπήρχαν περιττώματα σκύλου στον διάδρομο έξω από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μάλιστα ο Διοικητής του Νοσοκομείου απαντώντας στο ρεπορτάζ ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε ζήτησε αμέσως να καθαριστεί το σημείο, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε όπως έπρεπε, αφού η κάμερα αποκάλυψε στη συνέχεια ότι δεν έχει καθαριστεί σωστά το σημείο.

Σήμερα στα γραφεία του Flashnews.gr έφτασε η πληροφορία ότι ο κύριος Μηνάς Βουλγαρίδης είναι έξαλλος με το θέμα και έχει αποφασίσει να απολύσει την καθαρίστρια. 

Όλοι κατανοούν ότι σαν Διοικητής πρέπει να προστατέψει την υγεία των ασθενών και να διασφαλίσει την υγιεινή στους χώρους του Νοσοκομείου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσει τη δουλειά της μία εργαζόμενη των 400€ – 500€ που σίγουρα κάνει αυτή την δουλειά γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.    

Αν ισχύει η πληροφορία μας ελπίζουμε ο κ. Βουλγαρίδης να ανακαλέσει την απόφαση του και να βρει τρόπους σε συνεργασία με το προσωπικό καθαριότητας ώστε να διασφαλίζεται στο 100% η καθαριότητα του χώρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook