Ο Πλατανιάς για έκτη συνεχόμενη σεζόν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στη Super League και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με αφορμή αυτή την επιτυχία εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για την άψογη παρουσίαση του φακέλου.

Συγκεκριμένα ξεχωριστά συγχαρητήρια δίνονται στον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Νίκο Κουλιέρη και στη διευθύντρια του γραφείου προέδρου Αλίκη Μαστοράκη.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για 6η συνεχόμενη σεζόν εξασφάλισε, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, την άδεια για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2017-18, καθώς και στις διοργανώσεις της UEFA.

Πρόκειται για μια επιτυχία που πιστώνεται στην συλλογική δουλειά, όλων εκείνων που καθημερινά εργάζονται για την ομάδα μας, από την διοίκηση, μέχρι τους φροντιστές.

Παρόλα αυτά, πρέπει να δοθούν ξεχωριστά συγχαρητήρια στον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Νίκο Κουλιέρη, καθώς και στην διευθύντρια του γραφείου προέδρου, Αλίκη Μαστοράκη, για την άψογη παρουσίαση του φακέλου της ΠΑΕ Πλατανιάς στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook