Η εφορία Χανίων της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων (ΠΕΠΣΥ) και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (ΕΠΟΦΕΚ) σε συνεργασία με την  Τοπική Αυτοδιοίκηση του Ν. Χανίων, αποφάσισαν μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους να εκδώσουν και το φετινό καλοκαίρι του 2017  Κοινό Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Ν. Χανίων.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Ν. Χανίων, ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή όχι ,πρέπει να στείλουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι του 2017  έως 10 Ιουνίου 2017  στο email [email protected] και για κάθε πληροφορία μπορεί να απευθύνονται στο  τηλ.2822083500 από Δευτέρα-Παρασκευή  και ώρα 8.00-16.00.

Το περσινό έντυπο είναι αναρτημένο στη ηλεκτρονική διεύθυνση  ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ν.ΧΑΝΙΩΝ 2016  και αναλυτικά στη https://issuu.com/epofek/docs/fylladio.ekdilwsewn.2016.

Η έκδοση κοινού προγράμματος θα συμβάλει:
-Στην καλύτερη προβολή των Πολιτιστικών Συλλόγων, των εκδηλώσεων και των Δημοτικών Διαμερισμάτων ή Χωριών στα οποία πραγματοποιούνται .
-Στο καλύτερο προγραμματισμό ώστε να μη συμπίπτουν χρονικά οι εκδηλώσεις ιδίως για αυτές που γίνονται σε κοντινές περιοχές.
-Στην ποιοτική αναβάθμιση των εκδηλώσεων .
-Στην ανάδειξη του Tοπικού Πολιτισμού διαμέσω του οποίου, θα δημιουργηθεί προστιθέμενη αξία κυρίως στο τουριστικό και αγροτικό προιόν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook