Πατέρας συμμαθήτριας της 9χρονης, σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει πως το κορίτσι πήγε στο σχολείο με γρατζουνιά που σχεδίασε - όπως του ανέφερε η κόρη του- παίζοντας Μπλέ Φάλαινα.

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς μαθητών δημοτικού σχολείου του Ηρακλείου με την υποψία και μόνο πως το επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι Μπλε Φάλαινα που έχει οδηγήσει εκατοντάδες παιδιά στην αυτοκτονία, βρίσκεται τόσο "κοντά" στα παιδιά τους.

Πατέρας μαθήτριας του σχολείου σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει πως, όπως του είπε η κόρη του, μια 9χρονη συμμαθήτριά της αυτοτραυματίστηκε παίζοντας Μπλε Φάλαινα.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος, το γεγονός σχολιάστηκε από πολλούς μαθητές του σχολείου και έτσι έφτασε στα αυτιά της κόρης του.

Ο ίδιος κοινοποίησε το περιστατικό προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς ενώ θα μιλήσει άμεσα στους εκπαιδευτικούς του σχολείου ώστε να ληφθούν μέτρα για την προστασία των μαθητών.

Σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Γ. Τερζάκης τόνισε πως το περιστατικό δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν γονέα ή δάσκαλο στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Δείτε την ανάρτηση: