Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη για την Θύελλα Ραφήνας και τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι προετοιμασμένοι για όλα.

Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού του Εργοτέλη

«Την προσεχή Κυριακή ακολουθεί άλλη μια μάχη για εμάς, η τελευταία για το φετινό πρωτάθλημα. Για να μην πάνε στράφι οι κόποι όλων μας και για να έχουν αξία οι προηγούμενες νίκες που έχουμε κάνει, είναι απαραίτητο να κερδίσουμε το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι με τη Θύελλα. Αν δεν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι δεν θα έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, όμως όσοι είναι στο γήπεδο, είτε διοίκηση είτε προπονητές είτε ποδοσφαιριστές είτε φίλαθλοι, πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για μια μεγάλη μάχη.

Στο μυαλό μας δεν πρέπει να έχουμε ούτε πανηγύρια, ούτε φιέστα, ούτε τίποτα παρόμοιο. Αυτά μπορούν να περιμένουν για την επόμενη βδομάδα, όταν, πρώτα ο Θεός, έχει τελειώσει το παιχνίδι και έχουμε κερδίσει. Να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή την τελευταία μάχη, για τον τελικό, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που έχει επιτύχει τον στόχο της και της αξίζουν συγχαρητήρια. Θα είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και θα παίξουν χωρίς άγχος, πράγμα που τους κάνει πολύ επικίνδυνους. Εμείς όμως θα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα!».