Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων της Παγκρήτιας Τράπεζας έυχεται καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο του και καλωσορίζει τον στρατηγικό επενδυτή του πιστωτικού ιδύματος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"O Σύλλογος Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, με αφορμή τις Διοικητικές αλλαγές στην Τράπεζα μας και την είσοδο του στρατηγικού επενδύτη, οφείλει να ευχηθεί στον νέο Πρόεδρο κ. Μυρτάκη Νικόλαο καλή θητεία και επιτυχία στο έργο του, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Τράπεζας και της τοπικής οικονομίας.

       Καλωσορίζει τον στρατηγικό επενδυτή κ. Σάλλα Μιχαήλ μέσω της εταιρίας Lyktos Group και  επικροτεί τις πρώτες δηλώσεις  του για την πρόθεση  περαιτέρω βελτίωσης  των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ανάπτυξη της Τράπεζας μας,  καθώς και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας αλλά και την αύξηση τους.

      Ακόμη θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερθεί στον κ. Λεμπιδάκη Ιωάννη, για την παρουσία και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση της Τράπεζας μας και παρά τις όποιες αντιπαραθέσεις πάνω σε θέματα εργασιακών δικαιωμάτων,  που σίγουρα θα υπάρξουν  και με την νέα Διοίκηση, αναγνωρίζουμε και τιμούμε την μεγάλη προφορά του και ευχόμαστε να συνεχίσει από το οποιοδήποτε πόστο, να είναι δίπλα μας υγιής και δυνατός.

      Ο ΣΕΠΑΣΥΤ θέλει να εκφράσει προς όλους και κυρίως τα μελή του ότι οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα μας που προκύπτουν από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας  ήταν, είναι και θα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως επίσης και το γεγονός  ότι  η αύξηση των θέσεων εργασίας  είναι πλέον επιτακτική ανάγκη τόσο για την  ανάπτυξη της Τράπεζας, όσο και λόγω της ανεργίας που τόσο  πλήττει την κοινωνία.

       Η ανάπτυξη και  η βελτίωση της Τράπεζας είναι για τους εργαζομένους αυτοσκοπός και το έχουν αποδείξει με αυταπάρνηση όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αποτελεί το εργασιακό μας σπίτι.

      Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι οι εργαζόμενοι θα  συνεχίσουν να αποτελούν το σταθερό πυλώνα εντός της Τράπεζας έτσι ώστε να διατηρήσει τον συνεταιριστικό της χαρακτήρα,  να συμβάλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όμως αναμένουμε και  από την πλευρά της Διοίκησης να συνεχίσει να τηρεί να συμφωνημένα καθώς επίσης και ότι θα υπάρχει διάλογος μεταξύ μας σε όλα τα επίπεδα.

   Επιδίωξη του Συλλόγου μας θα είναι μια άμεση συνάντηση τόσο με τον Νέο Πρόεδρο της Τράπεζας, όσο με τον στρατηγικό επενδυτή και την ομάδα του".